Az október 22-i versenyen az indulókra egy 13-17 km közötti pálya vár, valamint legalább 25 természetes és mesterséges akadályok, amelyeket teljesíteni kell. Mindemellett a szintkülönbségekkel is számolni kell, valamint a helyszín és az időjárás kiszámíthatatlaságával is.

A szervezők mindig elmondják, hogy az indulók nem tudhatják, hogy mire számíthatnak, de a célvonalon áthaladva, már lesz fogalmuk róla, hiszen a pályarajzot mindig az esemény után hozzák csak nyilvánosságra!

Egy ilyen versenyre elengedhetetlen az alapos felkészülés, a terepfutás és az erőnléti edzés is. A versenyről az esemény Facebook oldalán lehet minden szükséges információt begyűjteni. Amúgy a tokaji versenyre eddig 4000 fő felnőtt induló regisztrált, ennyien a Közép-európai régióban még soha nem indultak a Spartan Racenek ezen a távján!

A rendezők amúgy két kísérő rendezvényt is beillesztettek a programba: a gyermekek szokás szerint ismét nem maradhatnak ki az őrületből; a Kids versenyre három különböző korosztályban nevezhetnek. Megrendezésre kerül továbbá a Hurricane Heat, amely egy igen komoly csapatverseny, és amelyre ezúttal a régióbéli (HU, CZ, PO, SK) Spartan Race Training Groupok delegálhatták legerősebb tagjaikat.

A Tokaj Superre online már nem lehet nevezni, de a helyszínen még igen.

TOKAJ SUPER

Időpont: 2016. október 22.

Helyszín: Fesztiválkatlan, Tokaj

(Forrás:xspors.hu;mozgasvilag.hu/Fotó:tokaj.hu)