A kor vívmánya, az okostelefonok számos pozitív tulajdonságuk mellett állandóan elérhetővé, sőt függővé tehet minket. A nyaralás időszakát élve azonban érezhetjük úgy, hogy jó néhány napra a legszívesebben megszabadulnánk ettől az állandó elérhetőségtől. Sőt, akinek szabadsága alatt is folyton cseng a telefonja munkaügy miatt, az legszívesebben elhajítaná ezt a szerkezetet.

Ez megvalósítható, ugyanis jó ideje már versenyen is megmérettethetik magukat azok a mérges telefonhasználók, akik megunták, hogy folyton cseng a készülékük. Létezik ugyanis telefonhajító verseny is. Sőt nem is csak az elhajított telefon távolságával lehet megmutatni a versenyzőknek, hogy mit tudnak, hanem számít a dobás stílusa, kivitelezése is.

Az ember, főleg a férfiak egymás között mindig is fitogtatták erejüket. Akárcsak az állatvilágban, a férfiak is erejükkel kívánták és kívánják a mai napig elnyerni a hölgyek figyelmét. Az erő az izmokban rejlik, de ehhez nemcsak a kezeket lehet használni, hanem a lábakat is. Sőt a lábujjakat. A szkander az ellenfelek kezeinek összetámasztásából, összekapaszkodásából indul, és az nyer, aki a másik félt hamarabb lenyomja. Bizonyára mindenki ismeri a szkandert, de az erő és a szkander lehetősége nemcsak a kezekben van, hanem a lábujjakban is. Az angolok által kitalált lábujjszkander. Igen, ebben a megmérettetésben a versenyezni kívánók a lábujjaikat használva kívánják legyőzni ellenfelüket.

Még ilyet!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com