Aki extrém sportra adja a fejét, tisztában van vele, hogy bizonyos pillanataokban, és talán végig az életüket kockáztatják. Ezel ők és a szeretteik is tisztában vannak Nem csupám a professzionális sportnak, valamint az extrém sportnak is része a baleset, a sérülés, és sajnos nem ritkán a halál. Vannak olyan balesetek, melyet ugyan túlél az illető, mégis be kell fejeznie sportkarrirjét.

Dean Wilson 2010-ben robbant be, több címet is elhódított, azt azonban aki ismeri a pályafutását, hogy a komoly balesetek és sérülések semkerülték el, a profik közötzt eltöltött karrierjét a balszerencse kísérte: 2012-ben súlyosan megsérült a válla, egy évvel rá tüdősérüléssel kellett kezelni, a "sormintát folytatva 2014-ben egy óriási nyílt seb tátongott a lábán.

2015-ben 3 versenyt teljesített, ezután viszont olyan súlyos térdsérülést szenvedett, melyek nem csak soron következő versenyen való részvételt, hanem az sem volt biztos, felépül-e egyáltalán valaha. Műtétek sora következett, és 2016-ban ismét motorra pattant, ám a térde ismét felmondta a szolgálatot.

Érdemes megnézni ezt a kisfilmet, melyből kderül, mekkora harcos ez a srác. Elmondja, akármennyi és akármilyen sérülést szenvedjen is, a motorozás tartja életben, ezért sohasem fogja feladni. Az ilyen emberre mondhatjuk, hogy elszánt.

offlinsports.co.uk/xsports/freeimages