A jövő évi Giro, mint már tudjuk, érinteni fogja Magyarországot is méghozzá három szakaszon is. Erről itt olvashattok bővebben ITT.

Nagy Rajt címmel túrákat szerveztek, amelynek nem titkolt szándéka az, hogy a kerékpársportra, valamint a Girora is felfigyeljenek. Az olasz körverseny eleve nagy tömegeket vonz, de nem feltétlenül a magyarokat. Most, hogy a Giro három szakaszában is érintett lett Magyarország, sokkal fontosabb, hogy a kerékpárversenyre és magára a sportra is sokkal jobban odafigyeljünk.

A Giro-t népszerűsítő Nagy Rajt kerekesei egytől egyig rózsaszín pólóba öltözve tekertek le egy kijelölt szakaszokat. A rózsaszínbe öltözött, együtt tekerők igazi karavánná álltak össze.

Már az első túrárára is nagy volt a kereslet, és ez így volt a másodikon is. Ezt az is segítette, hogy rövidebb és hosszabb szakaszok is voltak, így tudásszintnek megfelelően bárki élvezhette a tekerést.

A rózsaszínbe öltözött tekerős csoportok mindig nagy feltűnést keltettek, és éppen ez a lényeg, hogy felhívják a figyelmet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com