A legjobb magyar síző egy sajtótájékoztató keretén belül jelentette be visszavonulását, de azt is elmondta, hogy indulni fog a Magyar Sí Szövetség elnöki posztjáért. Miklós Edit a szövetség jelenlegi vezetésével nem volt elégedett, így már korábban arról számolt be, hogy ha a szövetség életében nem lesz változás, akkor befejezi a sportolást.

Április 15-én délután tartotta a Magyar Sí Szövetség közgyűlését, amelyet az elnök, Bajai András nyitott meg. A rendkívüli tisztújító közgyűlést azonban maga az elnök azonnal be is rekesztett, mondván, hogy az jogszerűtlen volt, közgyűlést ugyanis csak az elnök hívhat össze, márpedig Bajai ezt nem tette meg. A közgyűlés alelnöke valamint annak levezetője ezzel szemben azt állította, hogy a közgyűlés összehívása jogszerű volt, mert azt az alelnök is indítványozhatja, az elnök akadályoztatása esetén. Bajai András már a közgyűlés előtt bejelentette, hogy megtámadja a közgyűlés határozatait.

Ennek ellenére a szavazást megtartották, de az első szavazás eredménytelen volt, mert több szavazat érkezett, mint ahányan a teremben voltak. A második körben született meg az eredmény, így Miklós Editet 26 szavazattal választották a Magyar Sí Szövetség élére. Bajai András két szavazatot kapott. A síszövetség előző elnöke ezután kisétált a teremből.

Miklós Edit a Magyar Sí Szövetség elnöke? Csakhogy Bajai András is annak tartja magát. Talán a bíróság fogja eldönteni, hogy ki áll a szövetség élére?!

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsport.co.hu | Képek: hungarianambiance.com, newswirelawandevents.com