A deszkázás nem az a balesetektől mentes sportolás, de még csak űzni sem kell azt a sportot ahhoz, hogy megdöbbenjünk, mire képesek azok a srácok, akik a guruló kerekeken ilyen hihetetlenül teljesítenek.

Még ha meg is döbbenünk, hogy mire képesek a deszkások, van valami kellemes érzés, amikor nézzük őket. Az a könnyedség, rugalmasság, amit és ahogyan csinálnak, úgy érezzük, hogy nekünk is menne. Persze a látottak mögött komoly gyakorlás – amelybe a bukások, esések, sérülések ugyanúgy beletartoznak – áll. Amikor nem látjuk az eséseket, tényleg olyan érzésünk lehet, hogy ezt mi is meg tudnánk csinálni, annyira könnyeden állnak a deszkán és produkcióznak azzal.

Bezzeg az esések! Szinte a saját bőrünkön érezzük a fájdalmat, amik a deszkások élhettek át. Shane O’Neill gördülései láttán nem kell vállunkat felhúzni, és a látványtól összerezzenni, mert annyira profin gördül.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=4XWCxFBgCy0&feature=emb_logo