Az egyediségre tervezett Native cipők immár hét éve színesítik a különleges formatervezést kedvelők mindennapjait. A különleges anyagból készült egyedülálló dizájnnal tervezett lábbelikben könnyű kitűnni a tömegből. A Native-val vége a sablonos és egyhangú napoknak.

Miben rejlik a Native különlegessége?

Az egyediséget a színek és anyagok különleges kavalkádja mellett a formatervezés is biztosítja. Ennek során elsődleges követelmény a kiváló minőség és a kényelem. A Native Fitzsimmons bakancsok világszerte fiatalok millióinak vált már kedvenceivé. A különleges megjelenést és a szabadság érzését garantáló lábbeliket olyan extrákkal egészítették ki, mint a neoprén bélés, ami állandó komfortérzetet biztosít. Speciális antibakteriális védőrétegének köszönhetően pedig akár egész napos viselet során sem izzad bele a cipőbe a lábunk.

A különböző, trendi színeknek köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot.

A Native cipők készítése környezettudatos, nem használnak fel állati eredetű bőrt sem egyéb anyagot, és nagy gondot fordítanak arra, hogy a gyártás lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után. Minimalizálják a keletkező anyagfelesleget, csomagoláshoz és szállításhoz újrahasznosított anyagokat használnak, emellett folyamatosan keresik az új, környezetbarát alapanyagokat.

(Forrás:xsports.hu/Fotó:native)