Teljesen megszokott és hétköznapi tárggyá vált az okostelefon, amely nélkül talán már elveszettnek is éreznénk magunkat. Ez így lehet a hírességek esetében is. A magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók csapata a világkupa következő kínai állomására tartottak, de a reptéren számára nem tetsző dolgot tapasztalt.

Mint oly sokan mások, fotókat készített, sőt Instagram oldalán azt posztolta is és megjegyzést fűzött a kínai légiközlekedésre még decemberben. A baj csak az volt, hogy ez a megjegyzés Kínát mélységesen sértette.

Olyan nagy port kavart Burján Csaba posztja, hogy a csapat kínai vezetőedzője lemondott, de azt a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség nem fogadta el, más megoldást keresnek. Burján Csaba eközben bocsánatot kért a kínai edzőtől, Csang Csing Linától. Burján Csabát nem engedték versenyezni, fegyelmi eljárást indítottak ellene etikai vétsége miatt. Ennek értelmében egy évre eltiltották az edzésektől, az edzőtáboroktól és az eltiltás idején megtartott versenyeken való szereplésektől is. A büntetése 2020. december 5-én jár le.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com