Valahogy a gyártók is úgy vannak az ősz beköszöntével, hogy nem szeretnék ha teljesen elvesztenék a sulis riderek az életkedvüket csakis azért, mert ismét az iskolapadba kell ülniük. Talán ezért, talán mert már a szülők sem a szabadságukat töltik, a legnépszerűbb cipőgyártó cégek piacra dobták az őszi kollekciójukat. A Vans, az AirWalk, a Nike, az Etnies, a a Huf, a New Balance, a DC, az Emerica, a Lakai, az eS, és a State is kijött a legújabb cipőkkel, ezek közül mutatunk néhányat.

Adidas Lucas Premier ADV

Az Adidas ezzel az úgynevezett "signiture" cipővel tisztelet Lucas Puig előtt. Ez a lábbeli a legkeményebb igénybevételnek is ellenáll és természetesen az oldalán ott díszeleg az ikonikussá vált három csík is, ami a márkajelzést hivatott mutatni. Könnyű súlyú, viszont strapabíró, ugyan azok az előnyei, amelyek a színes kiadásnak. Ez a mostani fekete-fehér színösszeállításban kerül a boltok polcaira. Puig amúgy köztudottan betét nélküll hordja a cipőit, ám a gyártó garantálja, hogy a vevők azzal együtt kapják meg a boltokban.

DC Shoes New Jack Felipe

Egy másik úgynevzett "signiture" cipő, ezúttal Felipe Gustavo számára, aki 2013-ban állt be a profik táborába a DC kedvéért. Az új cipőről maga a "szerző" úgy nyilatkozott, hogy imádja a talpát és annak kialakítását, amely szerinte az egyik legszebb részlete a cipőnek. A másik fontos dolog, amit Felipe kihangsúlyozott, hogy a cipő nagyszerű tartást biztosít viselőjének, kényelmes és kiváló a szellőzése.

További cipőkért látogass el Facebook oldalunkra!