Daniel Oss, a 31 éves olasz kerékpárversenyzőre teljességgel igaz, hogy megtalálta önmagát. Nemcsak a sportban állja meg a helyét, hanem emellett másik szenvedélyének is hódol, a zenének.

Kedvenc zenei stílusa a rock, és nem csak hallgatni szereti, hanem játszani is azt, gitározik. A rock életstílushoz hozzátartozó hosszú haj emiatt elmaradhatatlan stílusjegye a sportolónak.

A zenében és a sportban is mindig maximálisan igyekszik odatenni magát, ezért egyszerre tartják zenésznek és versenyzőnek egyaránt.

A versenykerékpárosok élete az aktív versenyidőszakban valóban hasonlít a zenészek életmódjához, amikor helyszínről helyszínre utaznak, mindig távol vannak otthonuktól, szeretteiktől.

A fiatal versenyző tehát nagyon komolyan veszi azt, amibe belefog, és keresi is azt a terhet, amit a versenyzés ad számára.

Micsoda szerencsés ember. A munkájában is azt teszi, amit szeret, és hobbiját is megtalálta. Érdekes azonban, hogy ha ki akar kapcsolódni, akkor is kerékpárra ül. Abban a minőségében nem versenyzik, csak teker a mozgás öröméért, élvezi a a természet közelségét, szépségét.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)