A mezőberényi rendezvény mindenki számára ingyenesen megtekinthető. Éppen ez az, amiben a legtöbb hasonló eseménytől különbözik, vagyis bárki és kiadás nélkül megnézheti, hogy mit tudnak a motorosok. Az esemény valójában stunt riding bemutató, vagyis olyan sport, amely a világon az egyik leglátványosabb. A nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokat a látogatók testközelből élhetik át. Rácsodálkozhatnak a fizikát meghazudtoló mutatványokra, érezhetik az égett abroncs illatát, a talpuk alatt megremegő aszfaltot.

A mezőberényi Streetfighter Nap valójában egy szezonzáró rendezvény, amelyre szerte az országból több ezren érkeznek, de még az országhatáron túlról is meglátogatják a nem mindennapi motoros eseményt. Minden év szeptember utolsó hétvégéjén zarándokhellyé változik az amúgy csendes, nyugodt alföldi kisváros rendezvényre kinevezett területe.

A Streetfighter Nap nem a versenyzésről szól, hanem egy show, amelyen a junior versenyzőktől kezdve a profi versenyzőkig mindenki megmutatja magát. Olyan hangulatot teremtenek, amelyben bemutatják technikai tudásuk mellett színészi tehetségüket is.

A rendezvény a Bátszi Motor Kft. és a Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület szervezésében jön létre támogatói segítséggel.

A 13. Streetfighter Nap ugyan a motorozásról szól, motorbőgéstől hangos minden, de emellett koncertet ad az East End is. Motoros és egyéb kiállítás is várja az idelátogatókat.

A mezőberényi Streetfighter Nap a mezőberényi baráti kör összefogásának köszönhető, fő mozgatója Szikora András, de nem jöhetne létre a külső támogatások nélkül. Magányszemélyek, vállalkozók és vállalkozások, a helyi önkormányzat is a támogatók között szerepel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: Szikora Balázs fotói | videó: https://www.youtube.com/watch?v=UcK0GHs7SAs