Mit jelent a 66-os szám? Miért éppen 66? Az már ismert, hogy Magyarországon is keresztülhalad a Giro, hiszen a verseny három szakaszában is érintett hazánk. A három szakasz során pedig összesen 66 település is részesülhet közvetlen közelből a Giro-élményben. Ez pedig azt jelenti, hogy olyanok is megtapasztalhatják a kerékpársportot, akiknek azelőtt semmilyen kapcsolata nem volt a versenyszerű sporttal. Nemcsak megtiszteltetés az, hogy hazánkon keresztül is áthalad a Giro, hanem hatalmas felelősség is.

Ezzel együtt természetesen annak is nagyobb az esélye, hogy többen felfigyeljenek a kerékpársport szépségeire, még akkor is, ha azt nem versenyszerűen űzik.

A kerékpáros körverseny hazai szakaszain ugyanúgy karaván fogja kísérni a versenyzőket, mint más érintett országokban. A csapatoknak különböző színű és grafikájú reklámkaravánja csak még érdekesebbé vezeti a sportversenyt. A karavánt hazánkban is egy ugyancsak színes kamion fogja felvezetni, amelyet már be is mutattak.

Ahol a Giro elhalad, ott számítani lehet a reklámkamionokból kapható, ingyen is osztogatott plakátokra, ajándéktárgyakra, amelyeket nemcsak a gyerekek értékelnek nagyra, de még a felnőttek is.

Várunk Giro!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)