Aki azonosulni tud a deszkás léttel, annak életében a deszkázás egyszerre válik mozgási formává, sportolási lehetőséggé és eleve, életmóddá is.

Mindig is divat volt a kerekeken gurulni, mert igazán laza sportág, és a deszkával veszélyes, bravúros trükköket meg lehet valósítani. A deszkázás mellett szól az is, hogy közlekedési eszközként is jól alkalmazható, ezért akár öltönyös üzletember is deszkára pattanhat éppúgy, mint a laza, deszkáscipős fiatal. Deszkások voltak, vannak és lesznek is.

Habár a XXI. században egyre több közlekedési eszközt használhatunk, és van, ahol nagyon jól gurul a deszka, máshol pedig hasznavehetetlen, ha gyorsan szeretnénk elérni A-ból a B-be. És nem is igazán lehet bekategorizálni, hogy a deszkázás minek számít. Inkább gyaloglásféle, vagy guruló jármű? Ezen gondolkodtál már deszkásként? A gyalogosnál ugyanis jóval gyorsabb a haladás, de a kerékpárt nem tudja leelőzni, márpedig a gurulás és a kerekek miatt inkább a biciklizéshez hasonlít jobban.

Tény, hogy használat után könnyedén kézbe kapható, és akár gyalog is folytatni lehet az utat. Ha pedig lehetőség van trükközésre, akkor egy pályán is kipróbálhatjuk deszkánkat és magunkat is. Ennyire sokoldalú guruló eszköz a deszka.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com