Párizs ugyan megelégelte, hogy az elektromos rollerrel közlekedők minden szabályozás nélkül gurulhassanak át Franciaország fővárosán.

Tény, hogy komoly közlekedési balesetet lehet okozni és elszenvedni a rollerezés elektromos megfelelőjével, de a szabályok betartása mellett egy nagyon hatékony, gyors, költségektől mentesebb és a környezetünkre is kíméletesebb megoldást jelenthet.

Az elektromos roller hatékonyságához hozzátartozik a megfelelő töltöttség, de ez annyit jelent, mintha az okostelefont tennénk fel töltőre. Otthon, barátnál, de akár a munkahelyen is fel lehet tölteni a közlekedési eszközünket.

Habár elektromos rollerről van szó, az korántsem jelenti azt, hogy meg sem moccan az ember. Talán több időt kíván úgy a szabadban tölteni, hogy nem függ másoktól, nem kell igazodni a járművek indulásához, érkezéséhez. Az elektromos rollerezés azt jelenti, hogy többet tartózkodhatunk a szabadban.

Figyelni kell ugyan a többi közlekedőre, de nem kell naponta szembenézni a tömegnyomorral, a lökdösődéssel, talán így nemcsak pénzt, de időt is megtakaríthat az ember munkába járáskor. Használat után könnyű összecsukni és cipelni sem jelent túlságosan nagy megterhelést. Ugyanez érvényesül a természetre is, hiszen nem károsítja és pusztítja a környezetet. Igazi nagyvárosi közlekedési eszközt jelent, mégis a szabadság és a természet közelségét adja.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: xsports.co.hu | képek: pixabay.com, pexels.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=9JEKs_9MPqM