Kenderesi Tamás az egész országot és magát az úszósportot is teljesen megrázta. Ha ez így van, akkor elképzelni is nehéz, hogy az érintett személy, Kenderesi Tamás mit érezhetett és érez ma is.

A dél-koreai rendőrség ugyanis letartóztatta a fiatal sportolót, méghozzá szexuális zaklatás vádjával. Az úszó többedmagával egy helyi szórakozóhelyen mulatta idejét. A buli után érkezett csak a feketeleves, amikor Kenderesiért érkezett a rendőrség, miszerint egy 18 éves lány vádolta meg szexuális zaklatással.

Kenderesi Tamás azt elismerte, hogy a szórakozóhelyen ledér ruhában táncoló alkalmazottak egyikének fenekéhez hozzáért, de ezenkívül semmi más sem történt, vagyis a vádakat teljes mértékben elutasította.

Az is el kell azonban fogadnunk, hogy idegenben járva alkalmazkodni kell a helyi szokásokhoz, kultúrához, márpedig Dél-Koreában egyre több nő mer kiállni a saját jogaiért. Az a kultúra, ahol a nő teljesen elnyomott, még egy popsi érintésre is reagálhat így. Ennek áldozatává vált a magyar úszó is.

A hazai médiába már úgy került be a hír, hogy Kenderesi Tamást szexuális váddal gyanúsítják, azonban a jegyzőkönyv kézbevétele alapján egyáltalán nincs is szó ilyen vádról, csupán a külföldi hírt fordították annyira félre, hogy szexuális váddal illették az úszónkat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)