ARCHÍVUM / hírek

GYŐZNEK A VÍVÓINK

Elmondható, hogy az idei olimpia semmihez sem fogható. Már csak azért sem, mert elve egy év csúsztatással került megrendezésre a vírus elleni korlátozások miatt és hasonló okok miatt nézők nélküli csatákat láthatunk.

EGYRE KÉZZELFOGHATÓBB AZ OLIMPIA

A koronavírus járvány miatti káosz a tokiói olimpiát is csúszásra késztette. Ennek értelmében idén rendezik meg az ötkarikás játékokat.

ELINDULT VALAMI ÚJ, VALAMI FIGYELEMFELKELTŐ

A környezettudatosság nemcsak a hétköznapi életben jelenik meg, hanem a fenntarthatóság, a bolygónk túlélése érdekében mindenhol kulcsfontosságú.

BÚCSÚ BENEDEK TIBORTÓL

Az egész országot megdöbbentette az a hír, hogy a Benedek Tibor 47 évesen itt hagyta a földi létet. Betegsége tabu volt, csak néhányan tudtak róla.

ÚJRA INDULHAT A SPORT

A koronavírus elleni védekezésben új szintet elérve a korlátozások is máshogy alakulnak. Május 4-től más rendelkezések lépnek életbe a sportrendezvényekkel kapcsolatosan.

AZ OTTHONI SPORT NÖVEKVŐ SZEREPE

Nem tudunk szó nélkül elmenni a koronavírus-járvány mellett, hiszen mindenbe belenyúlt, még a sportba is. A legtöbb tömeget vonzó eseményt lemondták, még az olimpia idejét is módosították.